dinsdag 4 december 2018

Regiofinale First Lego League


Aankomende zaterdag 8 december is het zover; de regiofinale van de FIRST LEGO League op NHL Stenden Hogeschool! Van @Forum gaan hier twee teams naar toe: Out of Control en Final Space. Voor beide teams en alle ouders staat hier de laatste informatie.


Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
09.00 – 09.30 uur Ontvangst
09.15 – 09.30 uur Kalibreren van de robots op de wedstrijdtafels in de pit areas
10.00 – 10.15 uur Opening
10.15 – 12.30 uur Start wedstrijden en presentaties
12.30 – 13.30 uur Pauze
13.30 – 16.00 uur Vervolg wedstrijd
16.00 uur Prijsuitreiking

Tussen 9.00 en 9.30 uur is er ruimte om de spullen klaar te zetten, gebruik deze tijd goed om voorbereid aan de start te staan. Bij binnenkomst krijgen jullie een ‘pit area’ toegewezen; hier kunnen jullie de spullen kwijt en de laatste voorbereidingen treffen. Ook ontvang je dan het wedstrijdschema.

Checklist
Om er zeker van te zijn dat jullie niet voor verrassingen komen te staan tijdens de wedstrijddag, vinden jullie in deze bijlage  een checklist. Bekijk deze lijst goed, zodat niks jullie tijdens de wedstrijddag in de weg kan staan!

Eten en drinken
Het restaurant is open van 10.15 uur tot 15.00 uur, hier kan je tegen betaling warme en koude dranken of een broodje ham, kaas of hagelslag halen. Natuurlijk mag je ook je eigen lunch meenemen.

Locatie en parkeren
De regiofinale vindt plaats op NHL Stenden Hogeschool (Rengerslaan 10, Leeuwarden). Kom je team met de auto? Als je de inrit van de NHL Stenden neemt zie je vanzelf het parkeerterrein. Elk team ontvangt bij binnenkomst een uitrijkaart. Gasten kunnen bij de receptie een uitrijkaart vragen, zodat ook zij aan het eind van de dag gratis het parkeerterrein kunnen verlaten.

Fanatieke fanbase
Heeft jullie team thuis een fanatieke fanbase zitten? Gaaf! Ook ouders, broertjes, zusjes en andere familie en bekenden zijn van harte welkom om jullie aan te moedigen. Ook voor hen is er genoeg te doen; zo kan je er bijvoorbeeld jouw eigen robot bouwen en een prijs winnen, een toffe foto maken bij de fotomuur, op de XBOX spelen en kun je aan de slag met gigantische LEGO-stenen.

Foto’s en video-opnames
NHL Stenden Hogeschool zal op de regiofinale van 8 december 2018 niet fotograferen of filmen. Het is mogelijk dat verslaggevers van de pers wel foto’s of video-opnames maken. Ook bezoekers kunnen foto’s maken. NHL Stenden gaat er vanuit dat deze alleen voor persoonlijk en/of intern gebruik zijn en niet worden gepubliceerd op publieke platforms.

Tot ziens op zaterdag 8 december!