donderdag 15 november 2018

klas 1: Uitnodiging ouders presentatie 'Meten is weten' op vrijdag 23 november.

Momenteel zijn de eerste jaars leerlingen bezig met het project Meten is weten. In de eerste week hebben ze een aantal proefjes uitgevoerd om een beeld te krijgen van meeteenheden en het werken via een vast stappenplan.

De leerlingen hebben in groepjes een onderzoek bedacht die ze verder gaan uitwerken. Het gedane onderzoek wordt verwerkt tot een proefverslag en ze maken een presentatie waarin ze laten zien wat ze hebben gedaan.
Wij zijn natuurlijk erg trots op wat wij met elkaar presteren. Vandaar dat we jullie graag willen uitnodigen om op vrijdag 23 november langs te komen om de presentaties te bekijken. Wij vertellen graag meer over het project.
U bent van harte welkom vanaf 13.00uur. Er zal een kop koffie/thee en wat lekkers voor u klaarstaan in lokaal de Wereld. De middag zal geopend worden door de projectleiders, waarna u vrij bent om langs de verschillende proefjes/presentaties van de groepen te lopen.

Rond de klok van 14.00 uur sluiten we de middag af, ruimen de leerlingen op en wordt het projectboekje ingeleverd. Het proefverslag levert de leerling in op de dag van de presentaties op vrijdag 23 november.

Mochten jullie als ouder(s)/verzorger(s) niet aanwezig kunnen zijn, dan is een opa, oma, goede buur/kennis ook van harte welkom.

Sander en Hillie