maandag 13 mei 2019

21 mei kennismakingsbijeenkomst Mariënburg voor havo/vwo klas 3

Beste leerlingen en ouders van klas 3 havo/vwo @Forum,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor een kennismakingsbijeenkomst op locatie Mariënburg, aanstaande dinsdag 21 mei van 16:00 tot 17:00uur. De ontvangst is om 16:00u in de kantine.

Een van de teamleiders van Mariënburg zal ons welkom heten en ook de decaan (studieadviseur) zal ons wat vertellen over de school. Daarna gaan we in kleinere groepen het gebouw bekijken. Na afloop is er in de kantine gelegenheid tot het stellen van vragen aan de decanen en teamleiders.

Fietsen worden geparkeerd achter het schoolgebouw, bij de hoofdingang even doorfietsen het terrein op. Auto's parkeert u op het Mariënburg-parkeerterrein verderop in de straat. Vanuit de Knoopstraat is dat Achter de Hoven in rijden, daar staat een groot bord "Parkeren Mariënburg", waar ook een achteringang naar het gebouw is. In de gymzalen wordt op dat moment een eindexamen afgenomen, dus graag stil buitenom naar de kantine lopen.

Wanneer je ervoor kiest om je schooltijd voort te zetten op locatie Mariënburg, dan volgt donderdag 27 juni om 11:00uur een bijeenkomst voor alle praktische zaken. Deze dinsdag 21 mei is echt om kennis te maken met de school en vragen te stellen, ook voor u als ouders.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijk groet,

Locatieleiding @Forum